Nieuws | 24 januari 2022

Opnieuw voetbal: zaterdag 29/01 ontvangen we Houtvenne om 19u30

Afgelopen vrijdag kwam er positief nieuws vanop het overlegcomité inzake versoepeling van de coronamaatregelen. Voor buitenevenementen zoals sportwedstrijden wordt er opnieuw publiek toegestaan, tot 70% van de maximumcapaciteit.

Voetbal Vlaanderen besliste daarom om, zoals eerder reeds gepland, dit weekend alle competities terug te hernemen. Met supporters langs de zijlijn!

Voor onze Koninklijke Lyra-Lierse staat er daarom meteen een thuiswedstrijd op de agenda, nu zaterdag 29 januari tegen KFC Houtvenne. Omwille van het horecasluitingsuur werd er beslist om de aftrap te vervroegen naar 19u30 (i.p.v. het oorspronkelijke 20u00).

Omwille van de huidige coronacijfers en de late bekendmaking van de competitiehervatting werd er besloten het matchdiner te verplaatsen naar de thuiswedstrijd tegen City Pirates op 12/02. Voor supporters blijft voorlopig het CovidSafe Ticket verplicht voor het betreden van het stadion.

Tickets zijn op matchdag verkrijgbaar aan onze loketten. Onze ticketprijzen kan je hier terugvinden. Supporters op post voor de start van het tweede luik van de competitie!