Nieuws | 15 oktober 2019

Matchdiner tegen Wellen uitverkocht

Alle plaatsen voor het matchdiner, voorafgaand aan de wedstrijd van zaterdagavond tegen Wellen, gingen de afgelopen dagen de deur uit. Inschrijven is dus helaas niet meer mogelijk voor deze partij. Voor onze eerstvolgende thuiswedstrijd op zondag 3 november, tevens de laatste speeldag van periode 1 met het bezoek van Heur-Tongeren als topaffiche, kan u hier reeds reserveren. Onze club organiseert dan een supportersdiner aan €25 p.p. (excl. dranken), en €20 p.p. (excl. dranken) voor PSC-leden en abohouders.

Afzakken naar de wedstrijd, nu zaterdag 19/10 om 20u00, is uiteraard nog wel mogelijk. Vanaf 18u30 zijn onze loketten geopend en kan je ter plaatse een ticket aanschaffen. Onze ticketprijzen kan je hier terugvinden.

Onze wedstrijdsponsor voor dit weekend is Vosproperties. Zij schenken de supporters van Lyra-Lierse een gratis verblijf in één van hun 5 luxe vakantiewoningen. Voor deelname aan deze wedstrijd vragen we een vrije bijdrage van minimum 1 drankjeton. De waarde van alle ingezamelde drankjetons schenken we in het kader van De Warmste Week aan TEJO Lier vzw, een vrijwilligersorganisatie die gratis therapeutische hulpverlening biedt aan jongeren tussen 10 en 20 jaar.

Lees hier hoe je kan deelnemen!

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst en buiten