Nieuws | 12 maart 2020

Maatregelen coronavirus COVID-19: wedstrijden & trainingen afgelast tot 31 maart

Gelet op de recente ontwikkelingen aangaande het coronavirus COVID-19, hebben de KBVB, Voetbal Vlaanderen, ACFF en de Pro League in overleg met de autoriteiten besloten om alle jeugd- en amateur wedstrijden en trainingen af te gelasten tot 31 maart.

Alle maatregelen van de KBVB en Voetbal Vlaanderen kan je op hun websites nalezen.

Wat dit voor onze club betekent, lijsten we voor al onze supporters, spelers & jeugdouders even op.

Wedstrijden eerste elftal

Tot 31 maart wordt er niet gevoetbald in 3B. Dat wil zeggen dat de uitwedstrijd tegen KFC Heur-Tongeren van nu zaterdag 14/03, de thuiswedstrijd van zaterdag 21/03 tegen KFC Sint-Lenaarts en de uitwedstrijd van zondag 29/03 tegen VK Linden voorlopig niet doorgaan.

De eerstvolgende competitiewedstrijd is dus voorlopig op 04/04, thuis tegen Eendracht Termien, er van uitgaande dat de competitie dan hervat zoals aanvankelijk gepland.

Alle mogelijke kalenderwijzigingen m.b.t. deze uitgestelde wedstrijden, en eventueel ook de impact hiervan op de geplande wedstrijden vanaf april, kan je volgen via onze website en sociale media.

Matchdiners

Heb je gereserveerd voor een matchdiner voor één van de bovenstaande wedstrijden? Dan blijft jouw reservatie voorlopig gewoon geldig voor de desbetreffende wedstrijd, ook al wordt deze op een andere datum afgewerkt. Van zodra de eventuele nieuwe wedstrijddata bekendgemaakt worden, zullen alle personen die een reservatie gemaakt hebben via e-mail verwittigd worden.

Voor vragen omtrent onze matchdiners kan je terecht op business@lyralierse.be.

Jeugdwedstrijden

Voorlopig worden alle jeugdwedstrijden afgelast tot 31 maart.

Jeugdtrainingen

Als club volgen we strikt de richtlijnen van de overheden wat betreft de maatregelen omtrent het coronavirus COVID-19. Dit wil zeggen dat alle trainingen en nevenactiviteiten bij de jeugd op de club stilgelegd worden, en dit voorlopig eveneens tot 31 maart.

Jeugdstage, jeugdtornooien & andere activiteiten

De jeugdstage van 14/04 t.e.m. 17/04 blijft voorlopig op de agenda staan zoals oorspronkelijk gepland. Afhankelijk van de verdere ontwikkelingen, bekijken we of de stage kan doorgaan zoals gepland of verplaatst wordt naar een latere datum. Bij eventuele wijzigingen of een annulatie, worden alle jeugdspelers en -ouders op de hoogte gebracht door onze jeugdcoördinatoren.

Op de site Doelvelden in Berlaar en op ons jeugdcentrum in Vremde staan in april & mei eveneens heel wat evenementen gepland:

  • 11/04: K. Lyra-Lierse U12 Paastornooi in Berlaar
  • 12/04: K. Lyra-Lierse U13 Paastornooi in Berlaar
  • 09/05: JAKO-Cup U6/U7/U9/U11 in Vremde
  • 10/05: JAKO-Cup U8/U10/U12 in Vremde
  • 16/05: Rommelmarkt in Vremde
  • 21/05: Finales LAVA-beker in Vremde

Voorlopig blijven al deze evenementen op hun oorsponkelijke datum staan. Bij eventuele wijzigingen aan deze kalender, zullen onze evenementverantwoordelijken de betrokken spelers, ouders & clubs tijdig op de hoogte brengen.

Verdere updates over de maatregelen

K. Lyra-Lierse staat als club dagelijks in rechtstreeks contact met Voetbal Vlaanderen. We brengen de nodige updates wanneer dit kan via onze website, sociale media (Facebook en Twitter) en PSD.

Wie meer info zoekt over het coronavirus COVID-19, kan terecht op www.info-coronavirus.be.