Nieuws | 18 juli 2019

Lyra-Lierse opent zaterdag de oefencampagne tegen Rita Berlaar

Na een lange maar deugddoende zomerstop, rolt zaterdag de eerste bal voor Lyra-Lierse in het kader van de voorbereidingscampagne van het seizoen 2019-2020. De oefenmatch tegen SK Rita Berlaar is meteen de eerste kans om onze versterkte kern onder leiding van Patrick Van Houdt aan het werk te zien.

De A-kern wordt voor deze wedstrijd aangevuld met nog 2 extra beloftespelers. Enkel derde doelman Kobe De Smet moet deze oefenwedstrijd aan zich laten voorbijgaan nadat hij op training een lichte rugblessure opliep.

Algemene inkom voor deze wedstrijd bedraagt €8. -16-jarigen kunnen de wedstrijd gratis bijwonen. De aftrap wordt gegeven om 20u00. Deuren gaan open vanaf 18u30. Lyra-Lierse drankjetons zijn geldig voor deze wedstrijd.

Abonnementen verkrijgbaar in de fanshop

Voor & na de wedstrijd kan je terecht in onze fanshop voor het aanschaffen van jouw abonnement voor volgend seizoen. Als volwassene geniet je van een heel seizoen Liers voetbal vanaf slechts €90! Daarnaast kan je ook nog steeds jouw abonnement online bestellen.

 

 

Oefenkalender & Beker van België

Vanaf volgende week woensdag trekt onze club rond in de regio en speelt het de overige oefenwedstrijden op verplaatsing tegen onder andere Mortsel (24/07), Hooikt (31/07) & Heist (07/08).

Volgende week zondag 28/07 staat dan weer de partij tegen Zandvliet Sport voor de eerste ronde van de Beker van België op het programma. De winnaar van dit duel trekt het weekend erna naar Ieper voor de tweede ronde tegen KVK Westhoek. Maandag 22 juli wordt er geloot voor de rondes 3 t.e.m. 5.

De volledige kalender van dit seizoen, kan je hier bekijken.