Nieuws | 27 maart 2020

Lyra-Lierse is kampioen & promoveert!

K. Lyra-Lierse is kampioen in de derde amateurklasse B en promoveert! Die knoop hakte Voetbal Vlaanderen deze middag door, nadat de competitie stopgezet werd na 24 speeldagen als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus. Daardoor is de rangschikking van 12 maart 2020 ook de definitieve eindrangschikking van het seizoen 2019-2020.

Als club hadden we de titel natuurlijk liefst op het veld gepakt. Maar ook na 24 speeldagen kunnen we terugblikken op een ijzersterk seizoen: sinds begin november staan we onafgebroken op de eerste plaats, we sleepten de eerste 2 periodetitels in de wacht en met 20 ongeslagen wedstrijden op een rij braken we een Liers voetbalrecord.

Na de titel van K. Lierse S.K. in 2010 in tweede nationale, en de titel van Lyra TSV in 2018 in 1e provinciale, mag Lier dus opnieuw haar voetbalkampioen vieren!

Proficiat aan alle spelers en onze technische staf. En natuurlijk ook onze hartelijke dank aan al onze vrijwilligers, de leden van onze Business Club en natuurlijk vooral aan onze trouwe supporters. Want ‘t is úwe voetbal!

De volgende dagen en weken kan je via onze sociale media op de hoogte blijven van de verdere planning, maar zeker is dat we dit op een gepaste (alternatieve) wijze gaan vieren!