Nieuws | 4 februari 2019

L’Avenir-Gazelle versterkt partnerschap met K. Lyra-Lierse voor de volgende twee seizoenen

General Manager Hugo Mariën van het (elektrische) fietsenbedrijf L’Avenir uit Lier, is niet alleen al jarenlang hoofdsponsor van de club, hij is ook een man van zijn woord. In ons eerste clubmagazine maakte hij immers sterk dat de club op L’Avenir kan rekenen bij de verdere uitbouw van haar succesverhaal.

In dat kader heeft Hugo Mariën namens L’Avenir en Gazelle, het Nederlandse fietsenmerk waarvan L’Avenir de exclusieve invoerder is in België, dan ook zijn lopende hoofdsponsorschap op K. Lyra-Lierse verlengd en versterkt voor de komende seizoenen 2019-2020 en 2020-2021. Onze club wenst Hugo van harte te bedanken voor dit engagement op lange termijn en zijn geloof in de mooie toekomst waaraan Lyra-Lierse werkt.

L’Avenir is als familieonderneming aan haar 4e generatie toe en is een begrip in Lier en ver daarbuiten. Het bedrijf werd in 1898 aan de boorden van de Nete opgericht en is daarmee de oudste fietsenfabriek van België. Zeggen dat L’Avenir inmiddels sterk vergroeid is met onze prachtige Pallieterstad, is een understatement. Tot 1970 was de fabriek gehuisvest aan het Sionsplein, waarna er verhuisd werd naar de Posthoornstraat. In haar rijke geschiedenis, leverde L’Avenir fietsen aan echte wielerhelden zoals o.a. Rik Van Looy. Onlangs nog kregen de oude fabriekshallen, gelegen vlak aan de wijk Het Looks, een nieuwe invulling als kunst-, belevings- en ontmoetingssite (lavenirsite.be).

http://www.lavenir.be/