BierNieuws | 3 juni 2021

K. Lyra-Lierse lanceert ‘Voalen Tackel’ & ‘Voalen Tackel langs achter’

Bij voetbal hoort een goeie pint. Dat vinden wij en dat vinden ze ook bij Bierfirma Schwal.be.

Speciaal voor K. Lyra-Lierse creëerden ze (i.s.m. Brouwerij ‘t Drankorgel) ‘Voalen Tackel‘ en ‘Voalen Tackel langs achter‘. Een Oaked Tripel en een Whisky Infused Tripel die je best Oepsaliers (op z’n Liers) uitspreekt.

Voalen Tackel’ (8,2%)

‘Voalen Tackel’ is een heerlijk frisse Tripel met toetsen van koriander & citrusvruchten en met een ietwat droger en doordrinkbaar smaakprofiel. Bovendien is hij gelagerd op eikenhout. ‘Voalen Tackel’ is een goede dorstlesser en tegelijkertijd ook stevig aperitiefbier.

Voalen Tackel langs achter’ (9,0%)

Zijn rood-witte broertje, de ‘Voalen Tackel langs achter’, is iets exclusiever. Hij is nog steeds goed doordrinkbaar, maar heeft een stevige volle punch van alcohol die wat achterop hinkt, en die je niet altijd even goed ziet aankomen. Een ‘Voalen Tackel’ dus, maar dan langs achter. Stevig en als het moet maait hij alles mee wat op zijn weg komt.

Verkrijgbaar op café

Trakteer jezelf op een ‘Voalen Tackel’ of een ‘Voalen Tackel langs achter’ terwijl je in een zomerzonneke op het terras van één van deze supporterscafés zit:

  • Café New Bananas, Eikelstraat 10, 2500 Lier
  • Bar ‘t Kafaat, Eikelstraat 11, 2500 Lier
  • In De Gloria, Grote Markt 2, 2500 Lier
  • Café ‘t Gehucht, Aarschotsebaan 127, 2590 Berlaar
  • Café De Max, Bevel-Dorp 160, 2560 Bevel

‘Voalen Tackel’ of een ‘Voalen Tackel langs achter’ werd gebrouwen in beperkte oplage en is beschikbaar zolang de voorraad strekt. Schol!

Bier met liefde gebrouwen drink je met verstand.

Bierfirma Schwal.be

Bierfirma Schwal.be combineert op een ludieke manier voetbal en bier. Ambachtelijk, authentiek en out-of-the box-to-box. Limited batches only.