Nieuws | 14 maart 2020

K. Lyra-Lierse krijgt licentie voor nationaal amateurvoetbal voor het seizoen 2020-2021

K. Lyra-Lierse kreeg gisteren het uitstekende nieuws dat de club integraal en “de plano” voldoet aan de licentievoorwaarden voor de tweede en derde amateurklasse!

Vorige maand diende onze club haar licentieaanvraag in voor het seizoen 2020-2021. Het behalen van deze licentie is vanaf volgend seizoen verplicht voor alle clubs in de 2e en 3e amateurklasse. De licentie wordt nu de plano, en dus zonder verdere noodzakelijke toelichting, toegekend, daar Lyra-Lierse aan alle reglementaire vereisten voldoet.

Bij K. Lyra-Lierse werken we volgens het principe van een strak, gezond en transparant financieel beleid. Onze club is schuldenvrij en presenteerde eerder dit seizoen reeds aan alle geïnteresseerde supporters de afgesloten jaarrekening van het seizoen 2018-2019 met winst, alsook de lopende begroting van het seizoen 2019-2020. Op deze solide basis willen we ook de komende jaren verder werken en samen met onze supporters timmeren aan de verdere uitbouw en groei van onze club. Zowel op sportief, als op extrasportief vlak.

Voetbal Vlaanderen zal op 01/04/2020 via Sportleven alle licenties voor de 2e en 3e amateurklasse voor volgend seizoen extern communiceren.