Nieuws | 19 juni 2024

Jeugdproduct Logan De Mesmaeker (17) vervolledigt team van doelmannen voor volgend seizoen

De 17-jarige Logan De Mesmaeker (26/04/2007) wordt voor het volgende seizoen toegevoegd aan onze A-kern. De jonge keeper uit Emblem speelt al sinds zijn 9e voor eerst Lyra en vervolgens Lyra-Lierse, en doorliep sindsdien alle jeugdreeksen. Het afgelopen jaar stond hij bij onze U19 en ook twee keer bij onze Beloften onder de lat. Bij ons eerste elftal krijgt Logan voornamelijk de kans om mee te trainen met onze meer ervaren doelmannen, om zo verdere stappen te kunnen zetten in zijn ontwikkelingsproces.

Met Mats Sterkens, Ben Van Lommel, Kobe De Smet en Logan De Mesmaeker is ons team van doelmannen voor het eerste seizoen in 1e Afdeling VV ook meteen volledig.

“Mats Sterkens als voorbeeld”

Logan De Mesmaeker: “Ik kijk er enorm naar uit om volgend seizoen met het eerste elftal mee te trainen. Al hoop ik natuurlijk ook bij de beloften opnieuw wat minuten te kunnen maken. Mats Sterkens, die zelf als jeugdproduct uitgroeide tot eerste doelman, beschouw ik toch wel als een voorbeeld. En met ook de andere doelmannen en keeperstrainer Tim Van Damme kom ik in een omgeving terecht waar ik ongetwijfeld veel ga kunnen leren.”