Nieuws | 23 juli 2020

Info over KFC Ranst – K. Lyra-Lierse

Eerst en vooral willen we, namens onze club en KFC Putte, iedereen nog eens uitdrukkelijk bedanken voor de massale steun en het zorgvuldig naleven van alle coronamaatregelen voorbije dinsdag. Het was even aanpassen, maar gezien de huidige situatie cruciaal om het vervolg van het seizoen niet meteen te hypothekeren.

Nu zaterdag, 25 juli, spelen we om 18u30 meteen onze tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding, deze keer in en tegen KFC Ranst (Ranstsesteenweg 131). Dat is vlakbij ons jeugdcomplex in Vremde.

Opnieuw zijn er heel wat veiligheidsmaatregelen van kracht. Zo is, net als dinsdag, een mondmasker verplicht!

! Mondmasker verplicht !

Tickets

De loketten zullen zaterdag gewoon geopend zijn. Er zijn maximaal 350 tickets beschikbaar, wie er wil bij zijn, komt dus best op tijd. Er is GEEN voorverkoop.

Opnieuw zal er aan de inkom een afbakening gemaakt worden, om de anderhalve meter afstand te respecteren. Aan de ingang van de kantine zal handgel voorzien worden.

Drank

Deze keer zal er GEEN bediening aan tafel zijn. Er worden wel verschillende plekken voorzien waar supporters in hun eigen bubbel kunnen gaan zitten. Aan tafel is een mondmasker niet verplicht.

Zowel buiten aan een aparte tapkraan, als binnen in de kantine, zal het mogelijk zijn om drank af te halen. Plexiglas aan de toog, markeringen op de grond en een aparte in -en uitgang zullen voorzien worden om voldoende afstand te bewaren.

Er wordt uitdrukkelijk gevraagd om één verantwoordelijke per tafel aan te stellen, om drank af te halen.

Staanplaatsen

Rond het veld is het verplicht om een mondmasker te dragen. Er zullen geen gescheiden supportersvakken zijn.

Nogmaals willen we er op wijzen, dat het strikt naleven van de maatregelen noodzakelijk is om alles op een veilige manier te kunnen laten verlopen, ook met het oog op de komende weken. Mondmaskers zijn ook nog steeds verkrijgbaar in onze online fanshop.