Nieuws | 22 april 2022

Gaetan Lambreghts blijft bij K. Lyra-Lierse en speelt volgend jaar zijn 10e seizoen voor onze club

10 seizoenen in het eerste elftal bij dezelfde club spelen, het begint meer en meer een zeldzaamheid te worden binnen de voetbalwereld. Gelukkig lopen er bij K. Lyra-Lierse enkele exemplaren rond met een enorme trouw aan onze club. Ook Gaetan Lambreghts rekenen we daarbij. Recent kwamen sportief manager Frank Coenen en Gaetan overeen om er twee jaar bij te doen. Daardoor mag hij volgend jaar zijn 10e seizoen, en dus een nieuwe mijlpaal, vieren.

Gaetan Lambreghts kwam tijdens de winterstop van het seizoen 2012-2013 van toenmalig derdeklasser Rupel Boom over naar Lyra en groeide meteen uit tot een vaste waarde. Tijdens het seizoen 2015-2016 hield hij een pitstop bij KSK Heist in 2e klasse, maar na afloop keerde hij terug naar rood-wit. Ook in 2018, bij de start van Lyra-Lierse, bleef Gaetan trouw op post en herinneren we ons o.a. nog levendig zijn openingsdoelpunt in de competitie op Betekom.

Dit seizoen rondde Gaetan in de thuiswedstrijd tegen Hoogstraten bovendien de kaap van 200 officiële wedstrijden. Daar komen er dus ongetwijfeld nog bij!