Nieuws | 10 oktober 2022

Extra familiebus voor de verplaatsing naar KV Mechelen

Op zondag 16 oktober maken onze Pallieters de verplaatsing naar het AFAS-stadion Achter de Kazerne van KV Mechelen voor de derby tegen de U23 van onze geel-rode buren. Hiervoor geldt voor supporters van Lyra-Lierse een buscombiregeling. Alle supporters uit Lier dienen dus verplicht naar Mechelen af te zakken met de bus, in combinatie met een wedstrijdticket. Op eigen initiatief en met de wagen naar de wedstrijd afzakken is dus niet mogelijk.

Busvervoer wordt hiervoor aangeboden door supportersclub Lier Gere Bij. De dubbeldekker die zij inleggen heeft nog slechts enkele vrije plaatsen. Daarnaast voorzien zij i.s.m. de club ook een extra familiebus (o.a. voor bestuursleden, jeugdspelers en ouders, familie van spelers, enz.).

Inschrijven voor één van beide bussen kan rechtstreeks via Jeroen Van den Eynde (0474 36 47 80) of via de facebookpagina van Lier Gere Bij.
Busvervoer kost €25 (€10 voor kinderen), inclusief drank. Voor tickets is er de keuze tussen s
taanplaatsen (€10) en zitplaatsen (€15). Gelieve dus bij inschrijving uw ticketkeuze mee door te geven.

Na reservatie dient u het bedrag voor de bus + ticket over te schrijven op BE89 0689 1099 1085 met vermelding van naam.
Aanmelden en uw ticket afhalen op matchdag dient te gebeuren voor 13u00 in Café Bananas (Eikelstraat, Lier). Wie wenst, kan ook opstappen in Heultje, Heist-op-den-Berg of Berlaar-Heikant.

 

Foto: Chris Truyen