Nieuws | 8 februari 2019

16-jarige Dries De Bock schuift volgend seizoen door naar de A-kern

K. Lyra-Lierse bouwt standvastig verder aan het sportieve luik voor het volgende seizoen en is trots om te melden dat Dries De Bock doorstroomt van onze beloften naar onze A-kern aan het einde van deze jaargang.

Dries is 16 jaar oud, linksback en werd geboren in “den 2500”. Hij begon met voetballen bij KFC Duffel waar hij al snel door K. Lierse S.K. werd opgemerkt. In 2010 verhuisde hij naar stamnummer 30, alwaar hij de volledige jeugdwerking doorliep.

Na het faillissement van K. Lierse S.K. verhuisde Dries naar de beloftenkern van K. Lyra-Lierse, waar hij dit seizoen mee uitgroeide tot sterkhouder.

De doorstroming van Dries kadert in de sterk uitgesproken visie van onze club om volop in te zetten op een sterke jeugdwerking die ons A-elftal de passende lokale & regionale herkenbaarheid geeft. Zo waren er dit seizoen o.a. ook al meerdere selecties én speelminuten in het eerste elftal voor spelers uit onze beloften (cfr. Quinten Van Goylen, Barry Amadou, de broers Mokadem, Jarno Cremers, …).

We wensen Dries alvast veel succes!