Nieuws | 26 januari 2021

Bart De Roover ook volgend seizoen T1 + update A-kern

Ook volgend seizoen blijft Bart De Roover hoofdtrainer van ons eerste elftal. Hij werd afgelopen zomer als T1 van onze club aangesteld, maar corona gooide jammer genoeg roet in zijn eerste seizoen.

Bart De Roover: “Ik heb het gevoel dat ik hier nog niet echt begonnen ben. Tijdens de zomer was er de onderbroken voorbereiding en in de competitie werden er maar 4 speeldagen afgewerkt. Hopelijk kunnen we volgend seizoen terug zonder onderbrekingen spelen én zonder beperkingen qua publiek. Want ik kijk er naar uit om eindelijk een wedstrijd te spelen waar onze supporters er opnieuw vol kunnen gaan achter staan. Dat geeft toch iets extra in deze reeksen. Bovendien ben ik enorm tevreden over de samenwerking binnen onze sportieve cel met Frank (Coenen) en Eric (Van Meir). We zijn bijna dagelijks in overleg met elkaar, zodat we ook met het oog op volgend seizoen verder aan onze sterke kern kunnen bouwen.”

Onze sportieve staf gebruikt deze voetballoze periode dus om werk te maken van de A-kern voor het seizoen 2021-2022. Hiervoor werden reeds de nodige gesprekken met alle spelers opgestart.

De volgende spelers hebben nog een overeenkomst bij onze club, of liggen reeds vast voor het seizoen 2021-2022: Koen Weuts, Jordy Peffer, Gwen Jacobs, Gianni Vets, Seppe Kil, Kristof Maes, Gaetan Lambreghts, Brent Van den Abeele en jeugdspelers Thomas Verbist & Jiri Struyf die vorige zomer reeds doorstroomden.