Nieuws | 28 maart 2019

Away day info Zwarte Leeuw

Zaterdagavond speelt Lyra-Lierse de laatste wedstrijd van het derbydrieluik. Onze Lierenaars trekken dan als leiders in de derde periode naar het nostalgische Louis Van Roeystadion om er traditieclub Zwarte Leeuw partij te geven, het huidige nummer 9 in de rangschikking.

In de heenwedstrijd werden de 3 punten door Lyra-Lierse vlot thuisgehouden: 3-0 werd het na hattrick van Steven Dillien. Meteen ook het laatste wapenfeit van Lyra-Lierse in een sterke reeks van 9 ongeslagen wedstrijden. Ondertussen zijn onze Pallieters aan een nieuwe knappe reeks bezig en staat de teller voorlopig op 7 wedstrijden zonder nederlaag en een 13 op 15 uit de laatste vijf wedstrijden.

De Leeuwen kennen dan weer een wisselvallig seizoen, maar hebben wel een sterke thuisreputatie opgebouwd. Na nieuwjaar gingen Racing Mechelen, Bornem, Wellen én leider Tienen voor de bijl in het Van Roeystadion.

Veel volk op de been, een derbysfeer en een fantastische setting. Kortom, er zijn geen excuses om Tom Schipper en zijn mannen niet achterna te reizen, naar voren te schreeuwen en er een prachtige ouderwetse voetbalavond van te maken in Rijkevorsel!

Matchinfo & tickets

Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 30 maart, met aftrap om 19u30.

Adres:

Tickets zijn ter plaatse te verkrijgen aan €10.

De ingangen voor thuis- en uitsupporters zullen niet gescheiden zijn.

Hoe afreizen?

Voor deze wedstrijd kunnen onze supporters met eigen vervoer afzakken naar Rijkevorsel, of meerijden met één van onze supportersclubs:

  • Lier Gere Bij (Jeroen Van den Eynde: 0474 36 47 80), vertrek vanuit café Bananas, Eikelstraat in Lier
  • SV Lierse Leeuwen (Kurt Schoofs: 0496 24 51 83), vertrek vanuit café Bar-Baar in Herenthout
  • Oldskool 1906 (Marijn Warpy: 0474 64 61 83 of Wesley Fransen: 0499 21 64 18 of info@oldskool1906.be) LAATSTE PLAATSEN!

In de buurt van het stadion is voldoende parkeergelegenheid.

 

Foto: