Nieuws | 3 mei 2019

Away day info Wellen

Zondagmiddag trekt Lyra-Lierse naar voor de laatste wedstrijd van de reguliere competitie naar Haspengouw, meer bepaald naar het landelijk gelegen Wellen. Voor onze Pallieters betekent dit duel een tweede en laatste generale repetitie voor de eindronde. Daarnaast volstaat een punt om de 3e periodetitel finaal in de wacht te slepen. Voor tegenstander KVK Wellen staat er dan weer veel op het spel. Vorige week werd de zespuntenmatch tegen Betekom, in de strijd om plaats 5 en een mogelijk eindrondeticket, verloren. Ook Wellen kan voldoende hebben aan een punt, om zich te plaatsen voor de eindronde, maar is zowel bij een gelijkspel als bij winst afhankelijk van de resultaten op andere velden.

Van deze wedstrijd mag echter ook een erezaak gemaakt worden. Door de ijzersterke terugronde van Lyra-Lierse, wist tot op heden geen enkele ploeg in onze reeks 6 op 6 te halen tegen Tom Schipper en zijn mannen. En met die statistiek willen ze ook graag de reguliere competitie afsluiten. Want de laatste verlieswedstrijd in eigen huis dateert al van 9 december. Tegen Wellen…

Op maandag 6 mei, de dag na de wedstrijd in Wellen, vindt de loting van de eindronde plaats en kennen we onze tegenstanders in de strijd om promotie naar 2e amateur.

Matchinfo & tickets

Deze wedstrijd wordt gespeeld op zondag 5 mei, met aftrap om 15u00.

Adres: Houtstraat 35, 3830 Wellen

Tickets zijn ter plaatse te verkrijgen aan €10.

Hoe afreizen?

Voor deze wedstrijd kunnen onze supporters met eigen vervoer afzakken naar Wellen, of meerijden met één van onze supportersclubs:

Er is beperkte parking beschikbaar aan de terreinen van KVK Wellen.

 

Foto: football-weekends.com