Nieuws | 13 november 2018

Away day info Leopoldsburg

De voorspelling van een zonnige zondagmiddag in November. Meer heeft een Lyra-Lierse supporter niet nodig om met zijn/haar club op manoeuvres te trekken richting Leopoldsburg. Tom Schipper en de zijnen zijn ondertussen 9 wedstrijden ongeslagen en rekenen dan ook weer op de steun van de meereizende Pallieters.

 

Matchinfo & tickets

Zoals eerder gemeld wordt deze wedstrijd gespeeld op zondag 18 november (i.p.v. zaterdagavond), met aftrap om 14u30.

Adres:

Tickets zijn ter plaatse te verkrijgen aan €10 (volwassenen) en €5 (-18 jaar). Voor kinderen jonger dan 6 jaar is de toegang gratis.

Er zal gewerkt worden met gescheiden ingangen voor thuis- en uitsupporters. Supporters van Lyra-Lierse die wensen plaats te nemen op de zittribune, dienen dit aan de loketten te vermelden. Lierenaars die willen staan, kunnen onoverdekt plaatsnemen achter doel of overdekt langs de lange zijde. Tevens wordt ook de hoofdkantine voorbehouden voor onze supporters en wordt er een extra drankstand aan de staantribune voorzien.

 

Hoe afreizen?

Voor deze wedstrijd kunnen onze supporters met eigen vervoer afzakken naar Leopoldsburg, of meerijden met één van onze supportersclubs:

  • Lier Gere Bij (Jeroen Van den Eynde: 0474 36 47 80), met familietarieven voor kinderen -12 jaar voor deze zondagmiddagverplaatsing
  • De Gelen Hoek / De Geil Beiren (Kurt Schoofs: 0496 24 51 83), eveneens met familietarieven
  • Oldskool 1906 (Marijn Warpy: 0474 64 61 83 of Wesley Fransen: 0499 21 64 18 of info@oldskool1906.be)

 

Bijkomende info

Voor deze wedstrijd is, net zoals voor alle wedstrijden in de nationale Amateurklassen, de voetbalwet van kracht. Bijkomend stelden de burgemeester en politie van Leopoldsburg voor deze wedstrijd een restrictieperimeter in voor supporters met een stadionverbod, alsook bijkomende GAS-boetes op het gebruik van pyrotechnisch materiaal. Hierop zal gecontroleerd worden bij het binnenkomen van het stadion.

 

Foto: Stades.ch