Nieuws | 11 maart 2020

Away day info KFC Heur-Tongeren

Zaterdag 14 maart staat de verste verplaatsing van het seizoen op het programma, namelijk die naar KFC Heur-Tongeren. De wedstrijd tegen de Tongeraars is meteen ook dé topaffiche van speeldag 25. Ze delen de tweede plaats met City Pirates, op amper één punt van onze Pallieters. De belangen zijn dus groot in dit rechtstreekse duel om de leidersplaats in het klassement.

De Limburgers zijn aan een sterke reeks bezig en pakten 13 punten in hun laatste 5 wedstrijden. Daarin waren ze steeds goed bij schot, met onder andere uitschieters tegen rechtstreekse titelconcurrent City Pirates (0-4) en hekkensluiter Linden (6-1). Onze jongens zullen dus alle away support goed kunnen gebruiken om bij de huidige ploeg in vorm de leidersplaats te verdedigen!

Wedstrijd- en ticketinfo

Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 14/03 met aftrap om 20u00.

Adres: Sportoase Eburons Dome, Vrijheidweg 9, 3700 Tongeren.
Supportersbussen dienen een aparte route te volgen via de Viséweg (onderaan dit bericht in detail).

Er zal gewerkt worden met gescheiden vakken voor thuis- en uitsupporters. Voor onze meereizende supporters uit Lier worden er twee vakken voorzien op de hoofdtribune.

Tickets zijn verkrijgbaar aan de loketten ter plaatse en kosten €10.

Hoe afzakken naar Tongeren?

Supporters die deze verplaatsing met de bus willen maken, kunnen zich inschrijven bij de volgende supportersclubs:

  • Lier Gere Bij (Jeroen Van den Eynde: 0474 36 47 80), vertrek om 17u45 vanuit café Bananas, Eikelstraat in Lier en een extra opstapplaats aan Parking Fabiola in Heist-op-den-Berg om 18u05.
  • SV Lierse Leeuwen (Yannick Van Rompay: 0499 40 95 98), vertrek om 17u45 vanuit café Bar-Baar in Herenthout.
  • Oldskool 1906 (Marijn Warpy: 0474 64 61 83 of Wesley Fransen: 0499 21 64 18 of info@oldskool1906.be), vertrek om 18u00 vanuit café De Welkom in Heultje.

Ook met eigen vervoer kan je naar Tongeren afzakken. Aan het stadion is er voldoende parking beschikbaar.

Aparte route supportersbussen

Onze supportersbussen dienen de volgende aangepaste route te volgen:

E313 – afrit Tongeren. Na het verlaten van de autostrade, de Maastrichtersteenweg volgen richting Tongeren tot aan het kruispunt met de Viséweg (Volkswagengarage Timmermans). Na het opdraaien van de Viséweg, deze straat volgen tot de inrit van het stadion (na ca. 1,3 kilometer aan de linkerzijde).

Maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het Coronavirus

Onze spelers bedanken steeds onze meegereisde fans van harte voor de verre trip die ze maakten om Lyra-Lierse aan te moedigen. Komend weekend, en wellicht ook de komende weken, zullen ze dit echter niet doen door de supporters de handen te schudden of high-fives te geven, maar met een applaus voor het uitvak.

Verder raden we als club aan om alle richtlijnen van de overheden te volgen teneinde de verspreiding van het Coronavirus mee te helpen indijken. Voelde je je de afgelopen dagen niet lekker? Dan is het bijwonen van deze wedstrijd niet aan te raden. Zoals steeds voorzien we een live tekstverslag op onze Facebook- & Twitterkanalen, waardoor je fase per fase het wedstrijdverloop kan volgen.

Foto: sportoase.group