Nieuws | 22 september 2021

Away day info: Houtvenne (in ‘t Kuipje in Westerlo)

Met een 7 op 9 valt er als Lierenaar weinig te klagen na drie speeldagen in de competitie. En nu zaterdag 25/09 dient zich meteen al de vierde speeldag aan. Onze Pallieters nemen het dan op tegen KFC Houtvenne, de club die na het stopgezette seizoen 2019-2020 mee met Lyra-Lierse promoveerde naar de 2e Afdeling.

Deze wedstrijd wordt niet in Houtvenne gespeeld, maar wel in ‘t Kuipje in Westerlo. Houtvenne speelt vanaf dit seizoen haar thuiswedstrijden op de oefenterreinen naast ‘t Kuipje, maar voor aanstaande zaterdag werd er gekozen om de wedstrijd in het stadion van 1B-club KVC Westerlo af te werken.

Wedstrijd- en ticketinfo

Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 25/09 met aftrap om 20u00.

Adres: ‘t Kuipje, De Merodedreef 189, 2260 Westerlo.
Parking voor supporters K. Lyra-Lierse: via Goorakker.

Tickets voor de bezoekersvakken  supporters van K. Lyra-Lierse zijn ter plaatse verkrijgbaar aan de loketten en kosten €10.

CovidSafe Ticket

Voor deze wedstrijd wordt er gewerkt met het CovidSafe Ticket, zoals dit ook voor onze thuiswedstrijden het geval is. Sneltesten aan de inkom worden niet aangeboden. Wel kan je met een geldige negatieve sneltest (afgenomen bij een apotheek op matchdag zelf en met bijhorend certificaat), een negatieve PCR-test (max. 48u oud) of een herstelcertificaat (max. 6 maanden oud) eveneens het stadion betreden.

Binnen in het stadion vallen alle coronabeperkingen (zoals afstand en mondmaskers) weg.

Supportersclubs reizen langs Café De Welkom in Heultje

Supporters van K. Lyra-Lierse zijn welkom voor en na de wedstrijd in Café De Welkom in Heultje (naar wat wij vernomen hebben de mooiste deelgemeente van Westerlo), het clublokaal van onze supportersclub Oldskool 1906.

Supporters die deze verplaatsing met de bus willen maken, kunnen zich inschrijven bij de volgende supportersclubs:

  • Lier Gere Bij (Jeroen Van den Eynde: 0474 36 47 80), vertrek om 17u00 vanuit café Bananas, Eikelstraat in Lier, met opstapmogelijkheden in Koningshooikt om 17u10, Heist-op-den-Berg om 17u20 en met tussenstop in Heultje.
  • SV Lierse Leeuwen (Kurt Schoofs: 0496 24 51 83 of Nick Coenen: 0485 ), vertrek om 17u30 vanuit café Torenven in Kessel en om 18u00 vanuit café Bar-Baar in Herenthout. Ook zij maken een tussenstop in Heultje voor de wedstrijd.
  • Oldskool 1906 legt door de korte afstand naar ‘t Kuipje geen extra bus in.

Ook met eigen vervoer kan je naar Westerlo afzakken.