Nieuws | 12 april 2019

Away day info Bornem

Zondagmiddag trekt Lyra-Lierse naar het gezellige Breeven, de thuishaven van KSV Bornem. Onze mannen kunnen ontspannen naar deze relatief korte verplaatsing toeleven, nadat vorig weekend een plek in de eindronde voor promotie werd veiliggesteld. Toch belooft de uitstap naar Bornem een spannende voetbalnamiddag te worden. De leidersplaats verdedigen in periode 3 is uiteraard nog steeds een doel en bovendien werd de heenwedstrijd tegen Bornem met 0-2 in eigen huis verloren. Iets wat onze Pallieters maar al te graag willen rechtzetten, gesteund door onze trouwe aanhang die ongetwijfeld weer paraat zal staan om mee deze zondagmiddagse trip richting Klein-Brabant te maken.

Bezoekersvak

De ingangen voor thuis- en uitsupporters zullen gescheiden zijn, en onze supporters krijgen op Breeven de volledige staantribune aan de lange zijde ter beschikking. Bussen & auto’s kunnen geparkeerd worden op Parking A, dewelke voor Lyra-Liersesupporters voorbehouden wordt. De toegang tot het stadion voor onze supporters bevindt zich aan Poort 1.

Voor onze supporters voorziet KSV Bornem een aparte kantine naast de staantribune, alsook een hamburgerkraam.

Enkel bezoekende supporters met uitnodigingen krijgen via Poort 4 toegang tot de zittribune. Wie via deze ingang het stadion betreedt, kan door de scheiding van supporters echter niet naar de zone die voor Lyra-Liersesupporters voorzien is.

Matchinfo & tickets

Deze wedstrijd wordt gespeeld op zondag 14 april, met aftrap om 15u00.

Adres: Breevendreef 56B, 2880 Bornem

Tickets zijn ter plaatse te verkrijgen aan €10.

Hoe afreizen?

Voor deze wedstrijd kunnen onze supporters met eigen vervoer afzakken naar Bornem, of meerijden met één van onze supportersclubs:

Parking A beidt voldoende parkeergelegenheid voor onze supporters.