Nieuws | 27 september 2019

Away day info Betekom

Zondag maakt Lyra-Lierse de verplaatsing, net over de provinciegrens, voor de uitwedstrijd tegen KAC Betekom. Onze Pallieters gaan dan op zoek naar een eerste driepunter op verplaatsing.

Vorig seizoen keken beide clubs elkaar 3 keer in de ogen. Twee maal in de competitie en een derde keer in de eindronde. Vooral de uitwedstrijd op Betekom zal zowat elke Lyra-Liersesupporter zich nog goed herinneren. Na een spektakelrijke wedstrijd op de openingsspeeldag werd het 3-4 dankzij een late winning goal van Balbi.

Betekom puurde uit de eerste 4 wedstrijden van dit seizoen 6 punten. Thuis bleven ze tot nu toe ongeslagen en pakten ze een 4 op 6 na een gelijkspel tegen leider Sint-Lenaarts en een makkelijke 3-0 winst tegen nieuwkomer Linden.

Wedstrijd- en ticketinfo

Deze wedstrijd wordt op gang getrapt op zondag 29/09 om 15u00.

Tickets zijn verkrijgbaar aan de loketten ter plaatse aan €10.

Adres: Grote Baan 123/Z, 3130 Betekom

Hoe afzakken naar Betekom?

Door de korte afstand, een tripje van amper een 20-tal kilometer langs de N10, worden er door onze supportersclubs geen bussen ingelegd. Aan de terreinen van KAC Betekom is er voldoende parking voorzien voor supporters die met de wagen afzakken naar de wedstrijd.