Nieuws | 25 oktober 2018

Alle info voor de derby tegen KFC Nijlen, matchdiner uitverkocht

K. Lyra-Lierse staat voor een belangrijk drieluik met de ontknoping van de strijd om de eerste periodetitel in zicht. Volgende week staat er de midweek inhaalwedstrijd op het programma op het veld van Bilzerse-Waltwilder, gevolgd door de derby op verplaatsing tegen Racing Mechelen.

Maar eerst gaat alle aandacht naar de derby dit weekend tegen KFC Nijlen: 2500 vs. 2560! Voor deze wedstrijd nu, zaterdag 27/10 met aftrap om 20u00, geven we graag alle info voor supporters mee.

Supporters allen op post voor alweer een authentiek avondje voetbal!

Tickets

Onze loketten openen vanaf 18u30. Er zijn voldoende tickets ter plaatse te verkrijgen. Onze ticketprijzen kan u hier terugvinden.

Er wordt voor deze wedstrijd heel wat volk verwacht. We raden daarom aan om tijdig naar het stadion in Berlaar af te zakken om eventuele wachtrijen aan de loketten te vermijden.

Business seats & matchdiner

Onze business seats en het matchdiner zijn voor deze wedstrijd volledig uitverkocht.
Inschrijven voor een matchdiner tijdens één van onze volgende thuiswedstrijden kan u hier.

Parking

Parkeren kan zoals steeds op onze parking aan het stadion zolang de capaciteit dit toelaat. Indien de hoofdparking volzet is, kan u parkeren in de Hellegatstraat tegenover de inrit van de hoofdparking. Een andere alternatieve parkeersuggestie is de parking aan het station van Berlaar.