Nieuws | 27 augustus 2018

9/9 Historische eerste thuismatch K. Lyra-Lierse: Jouw afspraak met de geschiedenis

9 september 2018 klinkt je nu misschien als een doodgewone zondag in de oren. Maar wanneer je later je kleinkinderen vertelt over de Lyra-Lierse, dan zullen ze aan je lippen hangen.

Ze zullen luisteren wanneer je met de tranen in de ogen beschrijft hoe je er op die fantastische dag bij was toen dit unieke project van start ging. Hoe je voelde dat dit huwelijk van 221 jaar voetbalgeschiedenis gewoon klópte. Hoe Lierse-legende Eric Van Meir de aftrap gaf van een wedstrijd waarbij de massaal opgekomen supporters nog eens de pure voetbalsfeer proefden. Een hamburger en frisse pint in de maag, passie en overgave in het hart. ‘t is úwe voetbal. 9 september 2018 is úwen dag.

 

Praktische details:

  • K. Lyra-Lierse vs KVK Tienen: zondag 9 september 2018, aftrap 16u
  • €10 overdekte staanplaats
  • €15 zitplaats
  • €8 -18 jaar
  • €2 -12 jaar
  • Voldoende tickets te koop aan het loket
  • Stadion Doelvelden (Welvaartstraat 101 Berlaar, 5’ wandelafstand v/h station)
  • Ruime gratis parking

 

Gezellig fandorp voor het hele gezin

Op 9 september kan je met de hele familie al uren voor de match met een gerust hart naar de Doelvelden in Berlaar afzakken. Want we zetten er een 17 meter lang long-run-springkasteel waar de kinderen zich makkelijk een hele namiddag amuseren.

Er zullen friet- en hamburgertenten zijn voor de grote honger en een snoepkraam voor alle fans van het betere suikerwerk. Ouders verfrissen de kelen aan de grote tapwagen met buitentoog (zicht op het veld, niet te versmaden) terwijl hun benen spontaan beginnen te dansen nog voor hun hoofd het beseft. Dat moet iets te maken hebben met de DJ’s die weten hoe een feestje eruitziet.

 

Win: 2x ballonvlucht direct na de match

Vanuit de lucht ziet alles er anders uit. Kom naar de match en maak kans op 2 zitjes voor een ballonvlucht. Niet voor volgend jaar, wel onder de juiste weersomstandigheden meteen na het laatste fluitsignaal. Iedereen maakt kans, want we loten de 2 gelukzakken gewoon uit alle aanwezigen die zich opgeven.

Onze boodschap is duidelijk: kom af, mis dit niet. ‘t Wordt er ene om te onthouden.

Officiële affiche K. Lyra-Lierse - KVK Tienen

Officiële affiche K. Lyra-Lierse – KVK Tienen