Jeugdwerking | 26 augustus 2024

Lyra-Lierse jeugdwerking rondt succesvolle voorbereiding af en is klaar voor seizoen ’24-’25

Net als onze elftallen bij de senioren heeft onze jeugd tijdens de zomermaanden hard gewerkt om klaar te zijn voor seizoen 2024-2025.

Afhankelijk van hun leeftijd begonnen zij half juli of ten laatste begin augustus aan de trainingen. Met de komst van veel nieuwe spelers én het opstarten van het provinciaal voetbal is onze jeugdwerking weer aanzienlijk gegroeid. We bieden vanaf nu Interprovinciaal, Provinciaal en Regionaal voetbal aan; bijna 500 kinderen zijn momenteel aangesloten bij onze club.

Al onze jeugdteams hebben verschillende oefenwedstrijden gespeeld én onze kleuren verdedigd op kwalitatieve tornooien. Niet zonder succes: zo wonnen onze U8 Prov en U11 IP de tornooien van respectievelijk Londerzeel en Turnhout. Resultaat primeert voor ons nooit op plezier & opleiding, maar het is wel leuk om succesmomentjes te kunnen vieren. Proficiat, toppers!

Hoeksteen van de voorbereiding was de zomerstage, deze keer in Westerlo, waar 125 Lyra-Lierse jongens en meisjes aan deelnamen. Tijdens deze 3-daagse hebben ze uiteraard veel getraind, met veel aandacht voor teambuilding over de verschillende leeftijden heen. Het weekend werd afgesloten met wedstrijden tegen de jeugd van Westerlo, Tongerlo en Houtvenne.

We zijn er klaar voor, het seizoen kan beginnen! COYL! 💪🏼⚽

Onze jeugdwerking op de voet volgen? Kijk dan zeker eens op @klyralierse_jeugd op Instagram!