Jeugdwerking | 11 juli 2019

Klusweekend 20 & 21 juli op ons Jeugdcentrum in Vremde

Momenteel werkt de club binnen al haar departementen zeer hard richting de start van het nakende en beloftevolle nieuwe seizoen 2019-2020.

Op het vlak van accommodatie waren onze supporters & vrijwilligers reeds druk bezig met de opkuis en verbeteringswerken in ons stadion in Berlaar. Supporters & leden van ons jeugdteam zijn dan weer samen de intensieve vernieuwingswerken aan de jeugdinfrastructuur in Vremde aan het opnemen, waarbij vooral het nieuwe verhoogde dak een heel nieuw en verbeterd zicht zal geven aan onze chalet, zodat jeugdspelers en ouders er komend seizoen aangenaam kunnen vertoeven.

Om deze verbeteringen te finaliseren zijn we nog op zoek naar een (groot) aantal jeugdouders die in Vremde onze vele vrijwilligers zouden willen komen helpen in het weekend van 20 & 21 juli.

We starten zaterdag 20/7 & zondag 21/7 vanaf 9u 's morgens en werken door tot ergens in de namiddag. Uiteraard kan u ook tussenshiften komen helpen in functie van uw agenda. Beschik je over een bosmaaier/draadmaaier, verfmateriaal, een ladder, een vernevelaar, een kruiwagen, ... dan zijn deze materialen zeer welkom om het werk te vergemakkelijken.

Club voorziet alle zaken zoals verf, onkruidverdelger, kuisproducten, enzovoort. Daarnaast trakteren we alle helpers op drank en een middaghapje.

In het kader van de werkplanning, ontvangen we graag een kort mailtje: wanneer, hoe lang en met hoeveel u (ongeveer) je zou willen komen helpen. Contacteer hiervoor de verantwoordelijke van ons jeugdteam: geetspascal@gmail.com

 

K. Lyra-Lierse bedankt alvast alle supporters, vrijwilligers, ouders, jeugdcoördinatoren & sympathisanten die mee de handen uit de mouwen steken, ten voordele van onze jeugdspelers!