Community | 13 september 2022

Kom onze communitywerking versterken als trainer!

Ons team community breidt uit en is nog op zoek naar bijkomende begeleiders! Ben je vrij op woensdagnamiddag (tussen 15u00 en 17u00) en wil je je mee inzetten om kinderen tussen 6 en 12 met een diverse achtergrond, en met speciale aandacht voor de participatie van meisjes, een fijne namiddag te bezorgen door hen de kneepjes van het voetballen te leren? Dan ben je de man of vrouw die we zoeken!

Profiel

Je hebt bij voorkeur ervaring als voetbaltrainer of sportmonitor. Wij zorgen voor het materiaal en je staat er niet alleen voor. Twee leden van ons team assisteren je tijdens de trainingen. Je krijgt bovendien een vrijwilligersvergoeding per training.

Zie je het training geven niet zitten, maar wil je wel helpen om de kinderen van en naar de huiswerkklas te begeleiden en tijdens de pauze te helpen met het uitdelen van water en fruit, dan is jouw hulp ook meer dan welkom.

Contacteer ons

Interesse? Of wil je meer weten? Neem dan contact op met Els Van Weert (team community K. Lyra-Lierse) op els.vanweert@lyralierse.be of 0477 26 62 40.

Over onze communitywerking

K Lyra-Lierse is een club die de verbondenheid met de gemeenschap waarin ze actief is, en zeker met de meest kwetsbaren in die gemeenschap, hoog in het vaandel voert. De club zet daarom in op samenwerkingsprojecten met diverse partners om bij te dragen aan de community. Dit project loopt in samenwerking met de stad Lier, de Koninklijke Belgische voetbalbond en met de steun van Nike.

Onze communitypartner