Community | 12 april 2020

K. Lyra-Lierse zet schouders mee onder ICT-inzameling voor kinderen

De lessen op school zijn opgeschort. Kinderen en jongeren leren vanop afstand, maar niet elk kind heeft toegang tot het juiste materiaal. In samenwerking met de Stad Lier zijn we op zoek naar bedrijven en mensen die ICT-materiaal kunnen schenken aan kinderen in een kwetsbare situatie. Wij doen een oproep aan al onze supporters om mee op zoek te gaan naar het nodige materiaal.

Hoe gaat het in zijn werk?

Heb je ICT-materiaal dat je niet meer gebruikt? Vul dan het onderstaande formulier in. De medewerkers van onze cel community of van de Stad Lier zullen je vervolgens contacteren om dit materiaal bij jou thuis op te halen. Zij zorgen er daarna voor dat de opgehaalde de laptops, tablets & smartphones via de Lierse scholen bij de leerlingen geraakt die dit het hardst nodig hebben.

Waar zijn we naar op zoek?

  • Laptops van maximum 5 jaar oud met de nodige oplaadkabels
  • Tablets, smartphones van maximum 4 jaar oud met de nodige oplaadkabels
  • Het materiaal mag gebruikt zijn, maar werkt nog
  • Alle privé-gegevens werden verwijderd van het ICT-materiaal
  • Omdat de geldende ontsmettingsprotocols de toestellen kunnen beschadigen, is het niet mogelijk om het materiaal terug te geven. Het materiaal is dus een schenking en wordt niet teruggegeven.

Registratie

K. Lyra-Lierse zal jouw contactgegevens delen met de stad Lier. Deze gegevens zullen enkel en alleen gebruikt worden in het kader van deze aanvraag en enkel aan derden als dat nodig is voor de afhandeling van deze inzameling. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer informatie over hoe K. Lyra-Lierse omgaat met je persoonsgegevens kan je terugvinden in onze privacy policy.