Community | 30 augustus 2023

Benefiet BECAUSE we PLAY: steun onze communitywerking tijdens onze thuiswedstrijden in september!

Onze Koninklijke Lyra-Lierse neemt al sinds 2018 een sterke sociale verantwoordelijkheid op in onze Pallieterstad. Als voetbalclub met meer dan 110 jaar rood-witte en geel-zwarte voetbalgeschiedenis, zitten we diep geworteld in de Lierse maatschappij. En met onze doorgedreven Community Care werking, proberen we iedereen in Lier en omgeving ontplooiingskansen te geven.

Benefiet op 1 oktober 2023

Om onze werking verder te ondersteunen, organiseert middernachtvogel.com (een initiatief van een ploeg sociaal geëngageerde dames uit Lier) op 1 oktober 2023 een benefiet, ten voordele van onze Community Care afdeling.

Die dag vinden er heel wat activiteiten plaats op de Lierse Sportvelden (o.a. aan de RBFA Red Court) en rond bistro Het Looks. Een dag gevuld met voetbal, muziek, dans, een drankje en een lekker hapje eten.

Middennachtvogel.com organiseert dit event in samenwerking met de Community Care Foundation van Lyra Lierse, de Podiumacademie Lier en met de sociale partnerorganisatie Mondiale Werken regio Lier.

De opbrengst wordt integraal aangewend om kansarme kinderen en jongeren uit Lier en omgeving de weg te laten vinden naar een sportvereniging, en om de drempels om aan sport te kunnen doen voor hen te verlagen.

Koop tijdens de thuiswedstrijden in september al jouw foodvoucher of bijdrage

Om deze benefiet te steunen, kan je tijdens onze thuiswedstrijden in september alvast dit goede doel steunen. Kom dus zeker eens langs in ons fandorp, waar je foodvouchers en andere zaken alvast kan aankopen bij de medewerkers van onze Community Care afdeling.

Ook online kan je al steunen

Ook online kan je reeds jouw bijdrage aan deze benefiet leveren. Neem hiervoor een kijkje bij op onze online reservatietool en klik door naar de benefietactie BECAUSE we PLAY!

Tombola tegen Tempo Overijse

Op 23 september, tijdens de thuiswedstrijd tegen Tempo Overijse, kan je in het stadion tombolalotjes aankopen. Daarmee maak je kans op fantastisch mooie prijzen zoals o.a. een gesigneerd shirt van onze Koninklijke Lyra-Lierse, een abonnement voor het seizoen 2024-2025, een tapas- of buffetdiner voor 2 voor één van onze volgende thuiswedstrijden en een heleboel items van wielerploeg Soudal-Quick Step (een Soudal bike-box, een gesigneerd wielershirt, een Monopoly Koers spel, …).