Community | 30 augustus 2023

Benefiet BECAUSE we PLAY op 1 oktober

Onze Koninklijke Lyra-Lierse neemt al sinds 2018 een sterke sociale verantwoordelijkheid op in onze Pallieterstad. Als voetbalclub met meer dan 110 jaar rood-witte en geel-zwarte voetbalgeschiedenis, zitten we diep geworteld in de Lierse maatschappij. En met onze doorgedreven Community Care werking, proberen we iedereen in Lier en omgeving ontplooiingskansen te geven.

Benefiet op 1 oktober 2023

Om onze werking verder te ondersteunen, organiseert middernachtvogel.com (een initiatief van een ploeg sociaal ge├źngageerde dames uit Lier) op 1 oktober 2023 een benefiet, ten voordele van onze Community Care afdeling.

Die dag vinden er heel wat activiteiten plaats op de L’Avenirsite en rond bistro Het Looks. Een dag gevuld met voetbal, muziek, dans, een drankje en een lekker hapje eten.

Middennachtvogel.com organiseert dit event in samenwerking met de Community Care Foundation van Lyra-Lierse, de Podiumacademie Lier en met de sociale partnerorganisatie Mondiale Werken regio Lier.

De opbrengst wordt integraal aangewend om kansarme kinderen en jongeren uit Lier en omgeving de weg te laten vinden naar een sportvereniging, en om de drempels om aan sport te kunnen doen voor hen te verlagen.

Ook online kan je al steunen

Ook online kan je reeds jouw bijdrage aan deze benefiet leveren. Neem hiervoor een kijkje bij op onze online reservatietool en klik door naar de benefietactie BECAUSE we PLAY!

Niet-afgehaalde tombolaprijzen van de trekking tegen Tempo Overijse

Op 23 september, tijdens de thuiswedstrijd tegen Tempo Overijse, kon je in het stadion tombolalotjes aankopen.

Bijna alle prijzen werden al opgehaald door de winnaars. Enkel de prijzen

  • Monopoly Koers, gesigneerd door Remco Evenepoel en Philippe Gilbert: winnaar lot 319
  • Monopoly Koers, niet gesigneerd: winnaar lotje 204

werden nog niet opgehaald. Ben je in het bezit van het winnende nummer? Contacteer ons dan!