Business | 4 september 2024

VB Vastgoed prijkt ook dit seizoen achteraan op onze shirts!

Aandachtige supporters hebben het wellicht al opgemerkt: de kenmerkende groene ruit achteraan op onze nieuwe shirts is weer van de partij! VB Vastgoed verlengde recent dan ook het partnership met onze club tot het einde van dit seizoen. Onze club is trots om het engagement met VB Vastgoed, dat in enkele jaren tijd uitgroeide tot betrouwbare en sterke speler op de Lierse vastgoedmarkt, verder te zetten.

Thierry Coenen, kantoorhouder voor VB Vastgoed in Lier en tevens ook fervent supporter van onze club: “Ondertussen is dit al het derde jaar dat we shirtsponsor zijn van Lyra-Lierse en mede dankzij de club hebben we onze bekendheid in Lier en omgeving al enorm kunnen vergroten. Dankzij de grote community van jeugdspelers, ouders, grootouders, supporters, vrijwilligers, enz. bereiken we exact ons brede doelpubliek. Bovendien zijn VB Vastgoed en Lyra-Lierse een perfecte match: we delen het familiale karakter en allebei zijn ambitieus om een groeiend, lokaal verhaal te schrijven. We zijn van Lier en we doen iets voor Lier. Ons partnership met een extra seizoen verlengen was dan ook een logische keuze.”

Wonen in Lier met VB Vastgoed

Met VB Vastgoed vind je jouw droomwoning in onze wondermooie Pallieterstad. Neem ook een kijkje op hun website voor meer info & woningen in Lier en de ruime regio.

Kopen of verkopen in Lier?

Thierry en de familie van VB Vastgoed medewerkers helpen je met hun expertise verder.

KANTOOR LIER
Begijnhofstraat 3, 2500 Lier
Telefoon: 0494 75 27 04 (Thierry Coenen)

https://www.vbpartners.be/uploads/home/logo%20800x800.png