Business | 9 september 2021

Ook Business Club trapt het seizoen af

Net als onze spelers zijn ook de leden van de K. Lyra-Lierse Business Club sinds kort begonnen aan het nieuwe seizoen. Een dertigtal leden trokken eind augustus naar het stadscentrum van Lier voor een partijtje City Golf, gevolgd door een etentje bij Stadshaven. Het ideale moment om bij te praten over de voorbije maanden, nieuwe contacten te leggen, te praten over alles er wat gaande is binnen onze club en vooral om elkaar nog eens in levende lijve te zien. De coronaperiode was zwaar voor iedereen binnen en buiten het bedrijfsleven maar de toekomst oogt positief. Daarnaast hebben de coördinatoren van onze Business Club niet stilgezeten.

Oprichting Young Business Club

Eén van de belangrijkste nieuwe ontwikkelingen is de oprichting van de Young Business Club. Het doel van dit initiatief is om jonge ondernemers uit de omgeving van Lier de kans te bieden om te groeien, zonder dat ze stappen hoeven over te slaan. Zo krijgen ze bijvoorbeeld toegang tot het klassieke netwerk van onze Business Club en kunnen ze een beroep doen op de expertise van onze andere partners. Op die manier hopen we een belangrijke bijdrage te kunnen leveren in de verdere ontplooiing van hun zaak. De Young Business Club telt ondertussen al een vijftal leden, een succes want het startschot van het project werd amper een drietal maanden geleden gegeven.

We blijven groeien

Nog fijn is dat ook onze gewone Business Club passen vooruit is blijven zetten, zelfs in de voorbije coronaperiode. Zo zijn er geen partners afgehaakt, ondanks de onzekere tijden waar sommigen zijn moeten doorgaan. Integendeel, het aantal leden is toegenomen tot net iets meer dan tachtig. Dat bewijst nogmaals dat K. Lyra-Lierse een interessante verbindingsas kan zijn voor ondernemers in en rond Lier. Alle leden van de Business Club kan u HIER trouwens nog eens in een mooi overzicht terugvinden.

Ben je zelf geïnteresseerd om lid te worden van onze K. Lyra-Lierse Business Club, neem dan contact op met business@lyralierse.be.