Business | 18 februari 2020

Lyra-Lierse Business Club brengt bedrijfsbezoek aan Van Hool

Vorige week brachten de leden van onze Lyra-Lierse Business Club een bedrijfsbezoek aan Van Hool, constructeur van hoogwaardige bussen en autocars en bovendien de grootste industriële werkgever uit onze regio.

Werner Mens, commercieel verantwoordelijke K. Lyra-Lierse: "We bedanken CEO Filip Van Hool en zijn team voor deze schitterende blik achter de schermen, en dat terwijl het bedrijf in volle productie is. Voor alle leden van onze Business Club was dit een unieke ervaring. Vorig jaar werkten we al samen met Van Hool ter ondersteuning van hun rekruteringscampagne & jobdag. Aan die samenwerking gaven we met dit bedrijfsbezoek een mooi vervolg."

De Lyra-Lierse Business Club groeide ondertussen uit tot de grootste van Lier, met zo'n 80-tal leden sinds het startschot in augustus 2019. Daaruit blijkt dat de formule van onze club, om meer aan te bieden dan enkel een klassiek sponsorpakket, aanslaat bij heel wat ondernemers uit de regio.

"We creëren met onze Business Club een meerwaarde voor zowel onze club als onze leden. Dankzij hun steun kan K. Lyra-Lierse rekenen op een solide en gezonde financiële basis voor het aanbieden van kwaliteitsvoetbal in de regio. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat we als club aan onze leden een platform bieden voor kwalitatief sterke en interessante zakelijke contacten. Dit alles in de aangename sfeer van de warme community club waartoe Lyra-Lierse uitgroeide. Bij ons komt met andere woorden de ondernemerswereld uit de regio rond Lier samen en zorgen we voor een win-win op alle vlakken. Dat werd alvast bewezen door het netwerk-event dat aansluitend aan het bedrijfsbezoek plaatsvond", aldus Werner Mens.

 

Word ook lid van onze Business Club!

Wil je zelf ook netwerken met ondernemers uit de regio? En dit in de aangename sfeer rond onze club?

Contacteer ons