Business | 30 mei 2020

Gazelle & L’Avenir prijken tot 2023 trots op het shirt van Lyra-Lierse

Al zeker tot het einde van het seizoen 2022-2023 zullen de namen van de fietsenmerken Gazelle & L’Avenir fier op de shirts van K. Lyra-Lierse staan. Vorig jaar werd de samenwerking tussen L’Avenir en K. Lyra-Lierse vastgelegd tot het einde van volgend seizoen. Dat partnerschap met deze rasechte Lierse onderneming, wordt nu met twee extra seizoenen verlengd. De club van Lier, speelt dus nog langer met een hoofdsponsor uit Lier!

Dankzij deze sterke, langdurige samenwerking, zorgt L’Avenir dus mee voor de stevige basis waarop K. Lyra-Lierse elke dag verder groeit. We danken de firma L’Avenir en eigenaar Hugo Mariën van harte om, ook in tijden waarin heel wat clubs & bedrijven het moeilijk hebben omwille van de coronacrisis, trouw te blijven aan onze club.

Hugo Mariën, CEO van L’Avenir: “K. Lyra-Lierse is een ploeg van Lier. En wij zijn ook van Lier. Dat past bij elkaar en dus heb ik de samenwerking tot 2023 verlengd. Voor een bedrijf is stabiliteit van belang en voor een club als Lyra-Lierse geldt dat ook. Er is een continue belangstelling naar fietsen en elektrische fietsen, waardoor de zaken voor ons momenteel goed gaan. Daarom is de mogelijkheid tot sponsoring en het verlengde engagement ook daar. Dit is de club van mijn hart, dat is altijd al zo geweest, en dus doe ik dit uiteraard ook uit liefde voor de club. We willen de club verder blijven ondersteunen, zeker in deze positieve evolutie waarin Lyra-Lierse zich nu bevindt.”

L’Avenir is als familieonderneming aan haar 4e generatie toe en is een begrip in Lier en ver daarbuiten. Het bedrijf werd in 1898 aan de boorden van de Nete opgericht en is daarmee de oudste fietsenfabriek van België. Zeggen dat L’Avenir inmiddels sterk vergroeid is met onze prachtige Pallieterstad, is een understatement. Tot 1970 was de fabriek gehuisvest aan het Sionsplein, waarna er verhuisd werd naar de Posthoornstraat. In haar rijke geschiedenis, leverde L’Avenir fietsen aan echte wielerhelden zoals o.a. Rik Van Looy. Naast het eigen fietsenmerk, is de firma ook exclusieve verdeler in België van het bekende Nederlandse fietsenmerk Gazelle.

lavenir.be / gazellebikes.com