Business | 31 augustus 2022

Degroof Petercam vervoegt onze Business Club

We tellen volop af naar de eerste speeldag van de competitie, het officiële startschot voor het nieuwe seizoen. Daarbij kan K. Lyra-Lierse opnieuw rekenen op haar supporters, zowel in de tribunes als in onze Business Club. Ook dit jaar groeit onze Business Club verder. Zo verwelkomen we Degroof Petercam, wellicht het meest toonaangevende private banking-‘huis’ van ons land, gespecialiseerd in private banking, investment banking, asset management & asset services.

Koen Deferm, senior private banker bij Degroof Petercam, licht toe waarom zijn bedrijf ervoor koos om een partnership met onze club aan te gaan: “Sinds 2015, toen Bank Degroof en Petercam de handen in elkaar sloegen, zetten we sterk in op duurzaam groeiende verhalen. Gelijkaardige waarden zijn daarbij zeer belangrijk. Daarnaast sluit ook de recente geschiedenis van de club nauw aan bij ons eigen traject. In 2018 smeedde Lyra-Lierse namelijk een alliantie die sterke gelijkenissen vertoont met de onze. Zo is Degroof Petercam evenmin beursgenoteerd, maar wel in handen van de historische families-aandeelhouders, iets wat we in de unieke structuur van K. Lyra-Lierse ook terugvinden. Bovendien zorgt de Business Club van Lyra-Lierse voor een gemoedelijke sfeer waarin ondernemers in vertrouwen met elkaar kunnen netwerken. En zien we voorts dat Lyra-Lierse zich om het welzijn van haar omgeving bekommert door sterk in te zetten op communitywerking. Het toont de verantwoordelijkheidszin die we beide delen.”

We heten Degroof Petercam van harte welkom in ons netwerk van ondernemers!

Heb je zelf ook interesse om partner te worden en kennis te maken met ons ruim netwerk aan ondernemingen? We helpen je graag verder!