Business | 18 november 2021

d-technix prijkt dit en volgend seizoen op onze broek

Wie afgelopen zondag aandachtig opgelet heeft, merkte wellicht een wijziging op aan onze outfit. Op de broek van ons eerste elftal mochten we immers met d-technix een nieuwe partner verwelkomen.

Het bedrijf van Lierenaar en Lyra-Liersesupporter David Van Regenmortel is gevestigd in Berlaar en is gespecialiseerd in het plaatsen van airconditioning, warmtepompen & ventilatiesystemen. Met meer dan 10 jaar ervaring en als gecertificeerd partner in HVAC, heeft d-technix alles in eigen beheer. Van opmeting en studie tot uitvoering, opvolging en onderhoud.

“Ondanks dat we een gevestigde waarde zijn in de ruime regio Lier, zien we als onderneming nog heel wat groeipotentieel. En dus vinden we het belangrijk om ook onze naamsbekendheid verder te vergroten. Een plaats op de broekjes van het eerste elftal kwam dit jaar vrij en dat vonden wij enorm interessant. Niet enkel steunen we zo dé voetbalclub van onze regio, waar ik trouwens geregeld een wedstrijdje meepik, maar krijgen we als bedrijf ook meteen heel wat extra positieve visibiliteit. Want de club vaart een prima koers en doet het ook op het veld geweldig goed dit seizoen. Die ambitie om gezond verder te groeien, is alvast iets wat d-technix & K. Lyra-Lierse sterk met elkaar gemeen hebben”, aldus zaakvoerder David Van Regenmortel.

Het partnership met d-technix is bovendien afgesloten tot einde seizoen 2022-2023. Ook volgend jaar blijft d-technix dus trouw op post op onze broek.