Business | 13 november 2020

Avondje in uw kot? Bestel iets bij onze horecapartners!

Niet enkel ons voetbal moeten we even missen. Ook een frisse pint in onze stamkroeg of een gezellige avond op restaurant moeten we even aan ons voorbij laten gaan. Bij K. Lyra-Lierse hebben we heel wat horecapartners in onze Business Club. Zij steunen ons doorheen het jaar, dus zetten wij hen in moeilijke tijden ook even in de kijker!

Van afhaalmaaltijden tot pizza delivery, of topwijnen geleverd tot aan jouw voordeur... Voor ieder is er wat wils. Bestellen bij één van onze partners, is ook zonder voetbal voor K. Lyra-Lierse supporteren!

Al Taglio

Best pizza in town! Is niet iedereen in jouw bubbel een pizzafanaat? Er staan ook heerlijke pastagerechten op het menu.

Voor delivery in Lier & randgemeenten of take-away, bel 03 290 89 60.
Menu: altaglio.be en kijk ook eens op hun facebookpagina voor de suggesties!

https://www.instagram.com/p/CHLUf_4Hqxv/

Cuzina

Bij Cuzina brengt Lierenaar Aziz al 11 jaar lang het beste van de Mediterraanse keuken op je bord. Recent verhuisde hij van de Berlaarsestraat naar de Mechelsesteenweg. Makkelijk in deze tijden dus voor een take-away. Wij raden één van de tajines aan. Die zijn bangelijk.

Voor take-away, bel 03 297 53 73.
Menu: cuzina.be

DrankenArsenaaL (DAL) Lier & Zandhoven

De familie Goetze laaft al generaties lang de dorstigen in Lier en omgeving. In hun zaak "den DAL" naast de Ring in Lier en in Zandhoven vind je een uitgebreid assortiment aan bieren, whisky's, frisdranken, enz. aan vaak sterke promo's. DAL is nog gewoon geopend tijdens deze lockdown. Kijk dus zeker eens naar de lopende folderacties in deze maand en de eindejaarsperiode!

goetze.be

Kingslize Lier

Echte Premium Pizza die je volledig zelf kan customizen. Online te bestellen en razendsnel aan huis geleverd!
Bestel online: kingslizepizza.be/lier

https://www.instagram.com/p/CG5QcvKFY5r/

Petit Cuistot

Nils & Annelies baten als koppel Petit Cuistot uit in de Antwerpsestraat. Met een 14/20 in de Gault & Millault werkten ze zich naar de top van de Lierse gastronomie. Momenteel bieden ze nog geen take-away aan, maar vanaf eind november blazen ze hun Craftburgers by Petit Cuistot (gekend van hun zomerconcept Stadshaven in het Lierse stadspark) nieuw leven in. Hou dus zeker hun facebook & instagram in het oog!

Afbeelding kan het volgende bevatten: eten

 

Theys-Van Edom

Keurslager Theys-Van Edom verzorgt al sinds 2018 de verfijnde catering in onze Business Lounge. Bjorn & Evelyne bouwden hun slagerij uit tot een culinair paradijs. Of je nu zelf wil koken met de beste ingrediënten (zoals vb. eigen Dry Aged rundsvlees van topkwaliteit) of het simpel maar toch lekker wil houden met een afhaalmaaltijd: een bezoek aan Theys-Van Edom is een aanrader.

Bekijk het volledige assortiment: theys-vanedom.be

Vignelier

Wim & Joris zijn echte KLL-fans van het eerste uur. Buiten het voetbal gaan ze op zoek naar kleine wijnbouwers wiens flessen je niet kan kopen in het warenhuis of de groothandel. Hun geweldige selectie wijnen zijn op bestelling ter plaatse af te halen in het magazijn in Lier (Kesselsesteenweg) of aan huis geleverd.

Alle wijnen vind je op vignelier.be.

Vinof

Bruno is in het dagelijkse leven manager van rusthuizen. Hij heeft naast een passie voor K. Lyra-Lierse ook een passie voor wijn. Als gediplomeerd wijnkenner, levert hij niet enkel zijn beste selectie aan huis. Ook verzorgt hij dezer dagen digital tastings als alternatief voor zijn klassieke degustaties.
vinof.be

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, de tekst 'VINof VN 0472 0472428150 www.vinof.be vinof.'

Onze drankenpartners

          Downloads - Ordal Dranken 

 

Momenteel nog gesloten, binnenkort terug geopend