Beker van België | 12 augustus 2022

Selectie KFC Zwarte Leeuw – K. Lyra-Lierse

Voor de 3de ronde van de Beker van België trekken we zaterdagavond naar Rijkevorsel. In het Louis Van Roeystadion nemen onze Pallieters het op tegen KFC Zwarte Leeuw. De aftrap staat gepland om 19u30.

Zwarte Leeuw schakelde in de vorige ronde Solières Sport (2e afdeling ACFF) uit na een 2-1 overwinning. De winnaar van het komende duel trekt in het weekend van 20-21 augustus naar de winnaar van de wedstrijd tussen Londerzeel (2e afdeling B) en RAAL La Louvière (1e Nationale). In een eventuele 5e ronde wacht Lommel SK (Challenger Pro League).

Deze bekerpartij is een heruitgave van de oefenwedstrijd tussen Zwarte Leeuw en Lyra-Lierse drie weken geleden. Toen trokken onze jongens met 0-3 makkelijk aan het langste eind. De laatste confrontatie met inzet dateert echter van 18 januari 2020. Toen werd er met 1-2 gewonnen in Rijkevorsel en werd er een belangrijke stap richting titel gezet. Al staan onze spelers zaterdag maar beter op scherp, want in de beker kan alles.

Selectie

Sterkens, Hufkens, Morreel, Struyf, Vets, Van Goylen, Kil, Adesanya, Lambreghts, Simons, Weuts, Smits, Van Den Schoor, Nys, Hendrickx, Schaessens, De Wilde, Peffer & Volant.

Blessures

Elio Balbi (achillespeesontsteking) & Jason Van Achteren (enkelblessure) zijn niet beschikbaar voor dit bekerduel. Iben Julien is eveneens nog niet fit, maar trainde deze week wel voor het eerst opnieuw gedeeltelijk mee.

Ticket & away day info

Supporters van Lyra-Lierse kunnen gewoon naar Rijkevorsel afzakken. Tickets aan de inkom kosten €10.