Beker van België | 12 augustus 2024

KFC Herent is zaterdagavond onze eerste tegenstander in de Croky Cup

Het aanstaande weekend van 17 en 18 augustus spelen onze Pallieters hun eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen. Traditiegetrouw is dat in de Beker van België, al stroomt onze club dankzij de promotie naar 1e Afdeling dit jaar een ronde later in. KFC Herent zette afgelopen zondag het Henegouwse Union Saint-Ghislain Tertre-Hautrage opzij met 1-3 en is daarmee onze tegenstander in Ronde 4 van de Croky Cup. Eerder schakelde Herent al reeksgenoot KFC Diest (1e Prov. VLB) en Stade Waremmien (3e Afdeling ACFF) uit.

We ontvangen de Vlaams-Brabantse eersteprovincialer in eigen huis, in het Luc De Rijckstadion. De wedstrijd wordt verschoven naar zaterdag 17/08 met aftrap om 20u00.

Ticketinfo: koop nu al jouw tickets online

Bekerwedstrijden vallen buiten het abonnement voor het reguliere seizoen. Supporters dienen dus een apart ticket aan te kopen voor deze wedstrijd.

Dat kan nu al online via onze ClubApp of gewoon op wedstrijddag aan onze loketten. Voor een staanplaats betaal je 12 EUR, zitplaatsen kosten 17 EUR. Supporters jonger dan 16 jaar krijgen gratis toegang.