Beker van België | 1 augustus 2022

Bekerwedstrijd tegen Bierbeek wordt gespeeld op zondag 7 augustus in Hooikt

Met het eerste deel van het oefenprogramma achter de rug, is het opnieuw tijd voor de eerste wedstrijd met inzet sinds eind mei. Op zondag 7 augustus ontvangen we de Vlaams-Brabantse eersteprovincialer KHO Bierbeek, en dit in het kader van de 2e ronde van de Beker van België. De aftrap staat gepland om 16u00.

Lyra-Lierse wijkt tijdelijk uit naar Hooikt voor de eerste twee bekerwedstrijden

Het Luc De Rijckstadion wordt door de gemeente Berlaar momenteel voorzien van een splinternieuw kunstgrasveld. Helaas liepen de werken door de aannemer vertraging op. Daardoor kan er in het Luc De Rijckstadion nog niet gevoetbald worden. Onze club wijkt daarom tijdelijk uit naar Koningshooikt (Beekstraat 84, 2500 Lier), voor de bekerwedstrijd tegen KHO Bierbeek en een eventuele volgende wedstrijd tegen Solières Sport of Zwarte Leeuw bij winst aanstaande zondag.

Koop je abonnement online of tijdens onze thuiswedstrijden

Pik je als trouwe supporter meerdere thuiswedstrijden per seizoen mee? Dan is een abonnement altijd de voordeligste optie. Het seizoen 2022-2023 is er dan ook één om naar uit te kijken, met een pak interessante derby’s tegen o.a. Berchem Sport, Racing Mechelen, KFC Turnhout, Cappellen, City Pirates, KFC Lille, KV Mechelen U23 & Beerschot U23. Klik hier en reserveer online jouw plaats.

Ook tijdens onze eerstvolgende thuiswedstrijden kan je een abonnement aanschaffen. Wanneer we uitwijken naar Koningshooikt, wordt er een aparte stand voorzien waar je terecht kan voor de aankoop ter plaatse van jouw abonnement. Spelen we opnieuw in het Luc De Rijckstadion? Dan helpen we je verder in onze fanshop!