Sportieve begeleiding

KURT TEUGELS

HOOFD OPLEIDINGEN

Ons Hoofd Opleidingen Kurt Teugels (TVJO & UEFA A diploma, ervaring in elite jeugdwerkingen als Lierse SK, Waasland-Beveren, Antwerp en Westerlo en tevens docent bij Voetbal Vlaanderen) werkt op dagelijkse basis aan de uitbouw en verbetering van onze voetbaltechnische jeugdopleiding. Hiertoe krijgt hij de steun van een sterk team van geëngageerde & gediplomeerde trainers (waarbij velen ervaring hebben in elite jeugdwerking), scouts en ervaren ondersteuners.

 

ROGER SMETS

ALGEMEEN DIRECTEUR JEUGD

Met Roger Smets (TVJO elite & UEFA A diploma, vele jaren hoofd-jeugdcoördinator van het voormalige K. Lierse SK) heeft K. Lyra-Lierse een Algemeen Directeur in de rangen met jaren ervaring in het elitevoetbal. Veel van zijn pupillen stroomden door naar de A-kernen van ploegen in de hoogste regionen van het Belgische en buitenlandse topvoetbal.

 

ERIC VAN MEIR

BEGELEIDING DOORSTROMING

Boegbeeld en ex-Rode Duivel Eric Van Meir (UEFA Pro License diploma) zorgt binnen onze club voor het verzekeren van de doorstroming en de begeleiding van onze clubtalenten. Zijn ervaring met voetbal op topniveau, en als lid van de technische staf bij de Rode Duivels U19, is een absolute troef voor onze jeugdwerking.