Transfer | 31 mei 2021

Jordy Peffer, Seppe Kil & Jason Adesanya verlengen hun contract tot 2024

K. Lyra-Lierse is verheugd te melden dat ons aanvalstrio

allen hun contract bij onze club verlengen tot eind seizoen 2023-2024. Daarmee geeft onze sportieve staf invulling aan de stabiele langetermijnvisie voor onze A-kern.

Alle 3 de spelers dwongen sinds hun komst bij Lyra-Lierse meteen een basisplek af in ons aanvallend compartiment.

Jason Adesanya speelde in het verleden al 30 wedstrijden voor het voormalige K. Lierse S.K. en maakte deel uit van de kampioenenploeg van K. Lyra-Lierse in het seizoen 2019-2020. Voor onze club speelde hij tot op heden 35 wedstrijden en maakte hij 8 doelpunten. De vele assists op zijn spitsbroeder Jordy Peffer nog even buiten beschouwing gelaten.

Want Jordy kan indrukwekkende statistieken bij onze club voorleggen. Sinds zijn komst onpopte hij zich tot een ware doelpuntenmachine met 35 goals in 45 wedstrijden.

Seppe Kil is er dan weer op gebrand om in de komende 3 seizoenen zijn statistieken bij onze club aan te dikken. Door de vroegtijdige stopzetting van de competitie kwam de aanvallende middenvelder nog maar 5 officiële wedstrijden in actie voor onze Koninklijke Lyra-Lierse, maar sinds zijn komst toonde hij zich steeds een belangrijke schakel in onze voorlinie.