Ticketing | 6 juni 2022

Bestel nu jouw abonnement voor het seizoen 2022-2023 en ontvang 10 euro dranktegoed!

Volgend seizoen breien we een fantastisch verlengstuk aan ons succesvolle eerste seizoen in 2e Afdeling. En dat doen we samen met jullie! Verleng of koop daarom nu jouw abonnement en steun zo onze club vanop de eerste rij.

Een abonnement blijft nog steeds de goedkoopste optie om een volledig seizoen naar het voetbal te gaan. Bovendien ben je steeds zeker van jouw plaats bij topaffiches en derby's zoals tegen Racing Mechelen, Berchem Sport, KFC Turnhout, enz.

Voor 1 juli besteld = 10 euro gratis dranktegoed

Bestel je voor 1 juli jouw abonnement voor het seizoen 2022-2023? Dan zijn de eerste consumpties van het seizoen op onze kosten!

Elke abonneehouder die immers voor 1 juli besteld heeft, ontvangt bij zijn of haar abonnement een voucher ter waarde van €10 die op de drankenkaart kan opgeladen worden.

175 EUR

Zitplaats

Bestel hier

115 EUR

Staanplaats

Bestel hier

70 EUR

12-18 jaar

Bestel hier

10 EUR

-12 jaar

Bestel hier

Bijkomende voordelen

Naast toegang tot de wedstrijden van ons eerste (heren)elftal, bieden onze abonnementen ook toegang tot de wedstrijden van onze andere teams. Zo kan je elk weekend gratis onze jeugdwedstrijden bijwonen op onze Lyra-Lierse dhulst' Academie en krijg je ook steeds gratis toegang tot alle thuiswedstrijden van onze dameselftallen.