Community | 30 oktober 2019

Onze supporters zamelden 1.500 euro in ten voordele van Tejo Lier vzw

K. Lyra-Lierse is een warme communityclub met een groot hart voor Lier en alle sociale doelen die van onze stad & regio elke dag een betere plek maken om te wonen & te leven. Dat lieten onze supporters nogmaals blijken tijdens onze vorige thuiswedstrijd. Onze supporters namen immers massaal deel aan de actie van K. Lyra-Lierse & Vosproperties (lid van onze Business Club), ten voordele van Tejo Lier vzw. Niet alleen konden de deelnemers een verblijf winnen in één van de vele luxe vakantiehuizen van Vosproperties, ook vroegen we bij elke deelname om een donatie te doen voor het goede doel.

Dankzij deze actie haalden we als club € 1.500 euro op, in het kader van De Warmste Week, voor Tejo Lier vzw. Dit bedrag werd deze ochtend overhandigd door Eric Van Meir & Stephanie De Vos van Vosproperties. Tejo is een vrijwilligersorganisatie die gratis therapeutische hulpverlening biedt aan de meest kwetsbare jongeren tussen 10 en 20 jaar in onze samenleving, of aan jongeren die om diverse redenen geen toegang krijgen tot therapeutische hulp.

Deze actie is meteen ook het startschot van de verdere uitbouw van de communitywerking van K. Lyra-Lierse, waarmee we onze stad meer willen teruggeven dan enkel en alleen voetbalplezier.

Meer weten over TEJO vzw?