Locatie

Site Vremde

Het epicentrum van onze jeugdwerking ligt aan de Noordrand van Lier, net buiten de stad (ca. 5 kilometer) op de grens met Ranst & Vremde. Ons jeugdcentrum in Vremde is de thuishaven van meer dan 350 jeugdspelers en bevat 4 grote & 2 kleine velden. Hier wordt het merendeel van onze trainingen & jeugdwedstrijden afgewerkt.

Adres: Broechemsesteenweg 136, 2531 Vremde

Site Berlaar

Sinds begin 2020 werkt K. Lyra-Lierse nauw samen met Jong Rita Lyra-Lierse in de naburige gemeente Berlaar. Dankzij deze samenwerking, kunnen de jeugdploegen van K. Lyra-Lierse ook beroep doen op de twee oefenvelden van het Gemeentelijk Sportcentrum Doelvelden voor trainingen & wedstrijden. De site is gelegen aan de Zuidrand van Lier, is vlot bereikbaar via de N10 (ca. 5 kilometer) en omvat naast de oefenvelden ook het Luc De Rijckstadion waar ons eerste elftal haar thuiswedstrijden afwerkt.

Adres: Welvaartstraat 101, 2590 Berlaar

Site Borsbeek

Naast onze sites in Vremde en Berlaar, maakt onze club ook gebruik van de voetbalterreinen (o.a. kunstgras) van de gemeente Borsbeek. De site is vanuit Lier makkelijk te bereiken via de N10 en de Borsbeeksesteenweg.

Adres: Boechoutsesteenweg 2, 2150 Borsbeek