Locatie

Jeugdcentrum Vremde

Het epicentrum van onze jeugdwerking ligt aan de Noordrand van Lier, net buiten de stad (ca. 5 kilometer) op de grens met Ranst & Vremde. Ons jeugdcentrum in Vremde bevat 4 grote & 2 kleine velden natuurgras. Hier wordt het merendeel van onze jeugdwedstrijden afgewerkt.

Adres: Broechemsesteenweg 136, 2531 Vremde

Site Hooikt

Met dank aan KVK Hooikt en de stad Lier maakt K. Lyra-Lierse ook gebruik van enkele vrije uren van het Gemeentelijk Sportcentrum in de Lierse deelgemeente Koningshooikt. Onder andere onze Beloften en onze Dames werken hier hun thuiswedstrijden af. Deze site beschikt zowel over een natuur- als een kunstgrasveld.

Adres: Beekstraat 84, 2500 Lier

Site Sneppenbos

Sportpark Sneppenbos is een gemeentelijke infrastructuur op topniveau van de gemeente Boechout. Naast de vaste bespelers uit Boechout en Vremde, maakt ook K. Lyra-Lierse sporadisch gebruik van deze accomodatie. Sportpark Sneppenbos omvat o.a. 1 natuurgrasveld en 2 kunsgrasvelden.

Adres: Vremdesesteenweg 224, 2530 Boechout

Sporthal KTA (Sportcentrum 't Spui)

Voor indoor trainingen maakt K. Lyra-Lierse gebruik van de Sporthal KTA op de Campus Louis Zimmer van het Koninklijk Atheneum in Lier. Sportcentrum 't Spui ligt in hartje Lier en is zowel via de Predikherenlaan als via de Vesten (te voet of met de fiets) bereikbaar.

Adres: Predikherenlaan 18, 2500 Lier

Site Berlaar

In samenwerking met voetbalclub SK Rita Berlaar kunnen wij beschikken over vrije tijdsloten op hun infrastructuur op de gemeentelijke sportsite Doelvelden.

Adres: Welvaartstraat 101, 2590 Berlaar

Site Borsbeek

Het kunstgrasveld van El Citadel in Borsbeek vervolledigt ons aanbod van sportlocaties.

Adres: Verlengde Schanslaan, 2150 Borsbeek